dissabte, 2 de juliol del 2016

Etapa 2: Bera-Elizondo. Més i més... xirimiri

30km  / Desnivell+1367m  /  10h

Ha sigut un dia de xirimiri i més xirimiri. Hem pogut estrenar tot el material: polaines, impermebles de Gore Tex, fundes de motxilla,... La pluja ens ha fet anar a un ritme més lent, però quan ja portavem 20 km i estavem morts... hem tingut una sorpresa: a l'encreuament amb la carretera hi havia la mare amb el dinar! Hem recuperat forces per continuar a la tarda. 
La ruta d'avui era per corriols molt estrets i plens de falgueres i romagueres, però quan la boira ens ho deixava veure el paisatge era preciós.





 



4 comentaris:

  1. Aupa Pau i Dreamteam, 50 mts fins la Panaderia / +-12 mts amb ascensor / 16 h - 20 min de migdiada , ha estat un dia esgotador, tot el dia mirant la tele i jugant a la tablet amb aire acondicionar, molta força😆, DESICH

    ResponElimina
  2. Aupa Pau i Dreamteam, 50 mts fins la Panaderia / +-12 mts amb ascensor / 16 h - 20 min de migdiada , ha estat un dia esgotador, tot el dia mirant la tele i jugant a la tablet amb aire acondicionar, molta força😆, DESICH

    ResponElimina
  3. Bones Pau i familia! Sóc l'Àlex, el noi de la foto amb la sudadera taronja que ens vam trobar més d'un cop. Jo vaig plegar a Bujaruelo perquè se'm va trencar la tenda i ja no hi havia res a fer. Un del grup que encara continua arriva demà passat! Per fi! Llàstima que no hagués pogut continuar. Féu enveja sana! :) M'alegro que l'hagueu acabada tant bé! Moltes felicitats i arreveure!!!!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El més interessant del viatge és la gent amb la que et trobes. Gent amable amb la que comparteixes una estona. Records bonics. Si nosaltres ens n'hem sortit segur que a la propera ho aconsegueixes també tu. Salut.

      Elimina