dimarts, 19 de juliol del 2016

Etapa 19: Colomers-Sant Maurici-Guingueta d’Àneu. Res millor que una bona companyia: en Martí i la família Planas!

20km  / Desnivell+500m   / 6h

Al Refugi de Colomers hem dormit i menjat molt bé. Després d’un bon esmorzar, hem marxat pensant que tindríem molta calor, però hem tingut la sort de que el Port de Ratera ens ha fet ombra durant tota l’ascensió. Quan baixàvem ens hem aturat a parlar amb uns arqueòlegs de la UAB que estaven excavant prop de l’Estany de Sant Maurici i ens han ensenyat el que han trobat, també ens han dit que tenen un blog “Arqueologia de muntanya“.

Hem compartit un tros de l'etapa amb uns nens danesos que fa dies que estan caminant pel Pirineu

Al final hem decidit fer en cotxe un tram d’enllaç del GR11 que passa per carretera d’asfalt entre Espot i el poble de Jou, després hem continuat caminant pel sender fins a la Guingueta d’Àneu.

Però el més especial i emocionant del dia ha estat... que han vingut en Martí i la família Planas! Amb ells hem acabat l’etapa i ens hem anat a banyar al pantà.

M’han explicat moltes coses i m’he adonat que fa uns dies que visc en un món diferent, perquè no sabia que existia el “Pokemon Go”!!! :-)



  
            


        









2 comentaris:

  1. No et perdies res no saben l'existència del Pokemon Go!!! No deixis que en Martí t'enredi buscant punts d'interès!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Sóc en Biel i ens ha agradat molt compartir una petita etapa amb vosaltres. Et seguim cada día i avui hem comprovat que és molt dur el que fas! A veure si podem compartir una altra etapa més aprop de casa!! Ànims!!!!!!

    ResponElimina