divendres, 22 de juliol del 2016

Etapa 22: Àreu-La Massana. Canvi de plans, anem a Andorra per la Vall de Tor i no per Baiau

25km  /  Desnivell+1200m  /  7h

Ahir previsió de fortes tempestes, però en Joan ja tenia un pla B i l'hem fet. Hem hagut de renunciar a la ruta del GR11 pel Refugi de Baiau perquè és a molta alçada, amb trams de neu, zones de grimpada i molt complicada de fer amb tempesta.

Ens aixequem mentalitzats sabent que plouria, però volíem avançar ruta. Decidim anar en cotxe fins a Norís (enllaç d'asfalt) i comencem a caminar per la Vall de Tor.  Per sort ha començat a ploure quan passàvem pel costat d'un refugi molt bonic i ens hi hem aturat. La gràcia és que no estàvem sols, hi havia 10 persones més i hem xerrat molt. Al cap d'una hora, quan semblava que la pluja parava i estàvem a punt per continuar... ha caigut una pedregada espectacular. Sort que no érem a Baiau!

Quan el cel s'ha calmat, abans d'arribar al Coll de Cabús, hem trobat un noi que pujava amb una roda elèctrica i estava fent un documental. Ens ha demanat si volíem sortir-hi i ens ha gravat amb un dron molt gran. 

La ruta per la Vall de Tor ens ha agradat molt més del que ens pensàvem.

Fins aquí guai, però ens esperaven 10 km de pista asfaltada que ens ha deixat els peus destrossats. Hem intentat fer autostop per acabar de baixar fins a La Massana (Andorra), però ningú no ens ha agafat. Hem decidit fer l'últim tram de descens amb el telecabina perquè ja no podíem més amb la carretera.

                                          
                               








                           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada