dilluns, 11 de juliol del 2016

Etapa 11: Baños de Panticosa-Bujaruelo. Sense pressa, però sense pausa

20km  /  Desnivell+1100  /  7h

Després d’una nit de llamps i trons espectaculars al circ de Panticosa, hem començat a caminar amb tres nois catalans i ens hem fet amics. Sabíem que l’etapa era molt llarga amb un començament de pujada dura i constant. No estàvem segurs de si al coll de Brazato trobaríem gaire neu, però només hi havia plaques petites que han sigut molt fàcils de passar. La baixada era molt complicada perquè havies de caminar per sobre d’uns blocs de pedra. He posat el peu a sobre d’una, s’ha mogut i he caigut. Res greu, només unes rascades al braç. El millor de l’etapa ha sigut que hem hagut de passar vàries vegades el riu Ara, molt cabalós, amb les sabates a la ma i l’aigua a mitja cuixa!

Un d'aquests nois va fer la travessa fa uns anys en només 16 etapes. S'ha notat, perquè avui hem anat a un ritme ràpid i hem acabat 2h abans del que ens marca la guia!



   





2 comentaris:

  1. Aupa,fotos guapissimes, el paisatge vull dir .... el model també, força per les etapes següents, segur que no voleu venir a jaura a la platja aquest cap de setmana ?

    ResponElimina
  2. Aupa,fotos guapissimes, el paisatge vull dir .... el model també, força per les etapes següents, segur que no voleu venir a jaura a la platja aquest cap de setmana ?

    ResponElimina