El Projecte

Benvinguts! 
Em dic Pau Carol Adroher, tinc 13 anys i visc a Banyoles. Sóc molt esportista i m'encanta estar a la natura. He anat a muntanya des que vaig néixer, primer a coll dels meus pares i després per mi mateix. He fet excursions arreu de Catalunya, a bona part dels Pirineus i, fins i tot, a diferents zones dels Alps. Últimament, a l'hivern, també faig excursions amb esquís de muntanya. 
Sóc molt esportista; entreno natació i atletisme amb regularitat, i ara els combino en el triatló. Se'm dóna bé competir, tot i que, per mi, el millor és compartir la meva passió per l'esport. 

El Projecte: Travessa dels Pirineus pel GR11 a peu i en família
Distància: Uns 800 Km
Durada: Uns 30 dies. Sortim el dia 1 de juliol de 2016
Etapes: Hem dividit les etapes en 3 blocs:
 • Cabo Higuer - Benasc
 • Benasc - Arans
 • Arans - Cap de Creus
El primer i el tercer bloc els farem amb un vehicle de suport, el segon sense.


Origen del Projecte
L'estiu passat, mentre llegia un llibre sobre excursions a la muntanya, vaig dir als meus pares que volia fer la travessa integral dels Pirineus a peu. Al principi en van fer broma, però jo m'ho vaig agafar seriosament i vaig començar a pensar-hi. Després de parlar-ne molt, plantejar molts dubtes i posar-hi moltes ganes; vaig aconseguir que em fessin cas i m'ajudessin a preparar la ruta. Ara tinc tota la família i amics bolcats en el projecte, tots m'animen a seguir endavant. 

Objectius
 • Mostrar que es poden fer activitats a muntanya amb els fills; això sí, amb els coneixements necessaris respecte condicions físiques i psíquiques, així com la seguretat, el medi i l'entorn. 
 • Donar a conèixer els Pirineus i les seves característiques (fauna, flora, geologia i medi); pot servir per elaborar material audiovisual molt interessant per a ser utilitzat a l'aula. 
 • Destacar els aspectes més significatius a l'hora de preparar una ruta amb nens per la muntanya (equipament, seguretat, alimentació i planificació). 
 • Plasmar les emocions viscudes entre pares i fills i la relació amb l'entorn quan es desenvolupen activitats a la natura (sentiments gratificants de l'experiència que conviden a tothom a dur a terme activitats amb els seus fills). 
Contacte
Instagram: @pau.carol
Email: jcarol@xtec.cat
Telèfon: 620343540

2 comentaris:

 1. Ànims Pau! De part de la família Aurich Descamps

  ResponElimina
 2. Pau bon viatje!!!
  Ànims que vagi molt bé!!!
  Família Costa Oliver

  ResponElimina